Bestel nu mijn boek, dat reeds in 25 landen wordt gelezen!

Referenties

Referenties

Benieuwd met wie ik allemaal heb samengewerkt?

Maart 2022

Extern beoordelaar voor JongOndernemen
Als extern beoordelaar heb ik 15 pitchdecks en presentaties van HBO StudentCompanies beoordeeld. Tevens aansluitend in de volgende ronde opgetreden als jurylid halve finale Jong Ondernemen-event in Amsterdam.

Maart 2022 - juli 2022

LeadCoach bij GO!-NH voor drie start-ups die duurzaam ondernemen
Tijdens dit traject van drie maanden coach ik deze drie bedrijven om hun omzet te verhogen, zichtbaarheid te vergroten en hun sales en marketing te optimaliseren. Brede focus op mindset en klantgerichtheid.

2022 - heden

Online marketing trainer en LinkedIn trainer  voor Monkeys & Bananas
Voor deze opdrachtgever geef ik met regelmaat trainingen op het gebied van social media, digitale zichtbaarheid en specifiek LinkedIn. Klanten in publieke en private domein.

2021 - heden

Extern examinator Breda University of Applied Sciences
Op afroepbasis ben ik door de examencommissie aangesteld als extern examinator. Hierbij beoordeel ik presentaties en afstudeerrapporten van de studenten van deze universitaire opleiding.

2019 - heden

PUM / Ministerie van Buitenlandse Zaken
Voor PUM mag ik klanten van PUM coachen (vrijwillige basis)

2018 - heden

Workshopleider (webinar en seminars live) digitale zichtbaarheid en kansen op Linkedin
Als ervaringsdeskundige en praktisch intensief gebruiker van Linkedin, ben ik me gaan verdiepen in alle mogelijkheden van dit social media platform. Ik geef online en offline workshops en trainingen om Linkedin beter te gebruiken. Voor bijv. het vinden van werk, maar ook voor het vinden van klanten of het promoten van jouzelf als ondernemer of jouw diensten en producten. 

2016 - heden

Gastdocent diverse scholen (VO, HBO, WO)
In de gehele BeNeLux ben ik actief als inspirerendspreker, gastdocent of workshop begeleider. Thema’s waar ik seminars, gastlessen en workshops over geef zijn: empowerment voor jong-volwassenen en studenten, zelfvertrouwen, kracht, positie in jouw gezin en in de wereld, creativiteit omzetten in een perfecte baan of bedrijf, ondernemerschap, opstaan en impact maken op de wereld.

2017 - 2021

Jurylid en gastdocent #Jong programma vanuit Rabobank
Vanuit de Rabobank is er in het schooljaar een project georganiseerd om jongeren op voortgezet onderwijs te stimuleren en na te laten denken over ondernemerschap. Als gastdocent en als jurylid van deze Studentondernemersprijs, heb ik jaarlijks een bijdrage mogen leveren. 

Oktober 2021

Empowerment tour langs middelbare scholen in Portugal, Algarve.
Op diverse scholen seminars mogen geven over jong ondernemen (Lagos, Albufeira, Portimao)

Augustus 2021

Power Talk voor Avans Hogescholen (RBC Roosendaal stadion)
Inspirerende spreker
Als kick-off voor het nieuwe studiejaar 2021 – 2022 een power talk gegeven  van ca 30 minuten. Onderwerpen: verantwoordelijkheid nemen, kansen pakken, dankbaarheid, je eigen plan trekken, samenwerken, impact maken.

Totaal aantal studenten: 450

Maart 2021 - juni 2021

Leadcoach voor start-up programma GO!-NH (provincie Noord-Holland)
Leadcoach Pontiflex en Feed the Nomads
Voor twee startups gedurende drie maanden als leadcoach gefungeerd. Doel van beide startups; Kansen pakken, netwerk vergroten, nieuwe businesscases aanboren, kennis en talent binnenhalen, digitale zichtbaarheid via o.a. Linkedin optimaliseren, netwerken, vergroten van lange termijn business.

Maart 2021 – juni 2021

Studentcompany coach voor Jong Ondernemen
Projectcoach voor Levellight voor studentengroep Haagse Hogeschool Tijdens dit traject in opdracht van Jong Ondernemen heb ik 4 maanden lang een studentcompany begeleid. Deze groep met ambitieuze studenten werden uitgedaagd om een fictief bedrijf te starten. Deze groep koos voor een koeltas in rugzakvorm. Van marketingplan, ondernemersplan, concurrentie analyse tot marketing, verkoopprijs berekening en kostprijsanalyses. 

Januari 2020

Universiteitstour Bali en Java Seminar: “Young Entrepreneurship Mindset for the Millenial“
Diverse universiteiten bezocht voor seminars (Engelstalig) over mindset, ondernemerschap, invloed van familie en sociale omgeving en media,  zelfgeloof en kracht.

Totaal aantal studenten: 2000

December 2019

De Rooi Pannen (MBO) Workshop Jong ondernemen en pro-activiteit
Tijdens deze workshop voor diverse klassen doorlopend gedurende 1 dag de studenten geïnspireerd tijdens een workshop met als thema’s pro-activiteit, bijdragen aan de maatschappij, durven dromen en doelen stellen, staan voor wie je bent, focus op talent en wat er wèl is.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping